Felhő

Felhő

Új világrend

2023. március 11. - Tamás bátya

Sokszor emlegettük az Új világrendet (New Order), de mit is jelent ez valójában? Még az amerikai dolláron is szerepel, több szabadkőműves jelképpel egyetemben.

Miután a hidegháború végeztével az USA átvette a világ háromnegyede felett az ellenőrzést, a Mélyállam egy időre megnyugodott. Nagyjából 30 évig szipolyozta ki a megszerzett területeket, ami kielégítette pénz- és hataloméhségét. Azonban, ahogy körülbelül 30 évente lenni szokott, a perifériák erőre kaptak a hosszú békeidő miatt. Az Oroszok is magukhoz tértek és elkezdték az önállósodást. A Deep State ingerülten figyelte ezt a folyamatot, de tenni ellene nem tudott, Putyin prímán akadályozta további terjeszkedésüket.  

A Római Birodalom addig volt képes regnálni és virágozni, amíg hódítani tudott. Amikor megállt a területi növekedés, a birodalom rövid időn belül összeomlott. Ez a modell nem más, mint rablógazdaság. Külső területek erőforrásaiból, erőszakkal veszi el azt, amit felélnek. A leuraltak, kifosztottak finanszírozzák, esetenként saját életük árán – rabszolgaként – az elit életének luxus színvonalát. A hétköznapi birodalomlakó nem számít, elmegy katonának vagy földet művel esetleg szakmunkákból él. Neki nincs elég tőkeereje rabszolgát tartani. Még így is jobban jár, mint az, aki a birodalmon kívül rekedt és csak „beszélő szerszámként” vagy adóforrásként tekintenek rá.

Mivel a társadalom nem fogadja el, ha kifosztják, folyamatos hazugságban kell tartani. Erre állították rá a médiát. Amikor Caligula hadjárata kudarccal végződött Britanniában, kiválogatta légiói legkülönösebb ábrázatú tagjait, akiket civil rongyokban és bilincsben végighajtottak Róma utcáin. A lelkes római polgárok azt hitték, ennyi foglyot, rabszolgát ejtettek a győztes császár hadai. Elég volt az a tényező, hogy korábban is így tették az uralkodók, ez már hitelesítette az egészet. Csak később derült ki, szemfényvesztés az egész. Ennyire könnyű tömegeket becsapni?

A média a kezdet kezdetén még egy vállalkozási forma volt, amin sok pénzt lehetett keresni, azonban ez mostanra a digitális korszakra némiképp átalakult. Nem csak reklámfelületként szolgál, de a fő befolyásoló tényező. Emlékezzünk milyen prímán beadták nekünk az ikertornyok afgánok általi lerombolásának meséjét vagy miképp uszították rá a világot Szaddam Husszeinre, a nem létező tömegpusztító fegyverei miatt.

Miért kell a zöld ideológia? Pont ugyan ezen okból. Hogy torzítani lehessen a valódi piaci versenyt. Hiába hazudják azt, hogy a piac önszabályozó mechanizmus, mert ez csak mikroszinten érvényes. Már a XV. században a Fuggerek és a Mediciek is mindent megtettek a manipuláció érdekében. Ha nem tudták egy üzletre rátenni a kezüket, akkor megteremtették a hiányt vagy a krízist. A Mediciek – bankárként - kétszer is megszerezték a pápai hivatalt, hogy az egyházi adók beszedésére és a Vatikáni bankra rátehessék a kezüket. Akkoriban ez volt a főnyeremény. Ezt a cseppet sem korrekt eljárást ma összeférhetetlenségnek neveznénk. A Fuggerek, ha árat akartak emelni, letárolták pl. a rézkészleteket és azt hazudták, hogy megszűnt a kitermelés, elfogyott a nyersanyag. A konkurens rézlelőhelyeken sztrájkokat, lázadásokat robbantottak ki, amivel ott valóban válságos helyzetet generáltak. Amikor már a Habsburg császár hadjáratainak sikerét veszélyeztette a rézhiány, akkor többszörösére emelt áron hajlandók voltak szállítani, ha a császár a konkurenseiket kiszorította a piacról, tulajdonjogukat átadta nekik. Amikor pedig monopolhelyzetbe kerültek, akkor ugyan ezt a császár birtokaiért cserébe játszották el. V. Károly Német-Római császár úgy adta át trónját utódjának, hogy minden vagyona Fugger zálogban, tulajdonban volt. Esélye sem volt kiváltani azokat. Tehát, a kereskedőkre, bankárokra épülő világrend alapvetően a hazugságra, mint bevett üzleti módszerre alapozta stratégiáját. Az erkölcstelenség, a vevő, hitelfelvevő gátlástalan megvezetése rendszerszinten működött.

Ezért történhet meg az is, hogy Soros megválasztat ügyészeket. A bűn legalizálása a hatalom megtartásának eszköze. Az individualizmus a közösség, a többség háttérbe szorítása a társadalom formálást jelenti, önmagukra szabják a kereteket. Egy elenyésző kisebbség uralkodik, fölözi le a javakat 8 milliárd ember felett. Nagyjából 1500-8000 fő, kb. 300 család. Naná, hogy ez nem igazságos, persze, hogy rájuk van alakítva a rendszer és nem tisztességes módon gazdagodtak meg mértéktelenül. Ne finomkodjunk, bűnözők, de minimum pszichopaták irányítják a bolygónkat. Pontosan úgy, hogy a törvényeket a saját igényeikhez igazították. Konkrétan 1913-ban magánkézbe vették – az államrendet átalakítva, az embereket kijátszva – az Amerikai Nemzeti Bankot (FED). Mint tudjuk, a képviselőknek is van tarifája, ahogy a Medici időkben a bíborosoknak is volt.

Ezért ilyen az európai politikus felhozatal is. Soros és néhány agytröszt ezt is kiforgatta a sarkaiból. Kiötlötték, hogy már kora fiatalkortól át kell nevelni a fogékony és jól irányítható fiatalokat, akiket később betolhatnak trójaiként a megfelelő pozíciókba. Ezért nyomutak be az egyetemi szférába és finanszírozzák azt. Nem csak lepénzelik, vesztegetik, korrumpálják a kiszemelteket, de már az egyetemi években lekötelezik ösztöndíjakkal. Behálózzák. A többségnek semmi esélye kilépni. Csodálkozunk, hogy nem a választók, hanem a kitartók akaratát képviselik?

A normalitást folyamatosan torzítani, hajlítani kell, hogy akkora káosz keletkezzen, ami eltereli a figyelmet a lényegről, illetve megteremti azt a zavart a társadalomban, ami nem engedi a normális erkölcsiséget előtérbe. Az épeszű – keresztény – erkölcsiség, világkép vajon támogatna egy ilyen rendet, amiben néhányan birtokolják a javak legnagyobb hányadát? Ezért igyekeznek a keresztény vallást és értékeket likvidálni, tönkretenni. De nem csak azt.

A vogue, a zöld, az LMBTQ ideológia mind, mind zavarkeltés. Mindegyik arra szolgál, hogy valamilyen identitásában támadja az emberi szelfet, a normalitást, a rendet, a társadalmi kohéziót. Támadás alatt állnak a nemzetek, a családok, az egyének is. A nemzeteket uniókba terelik, ahol összemossák, kilúgozzák egyedi sajátosságaikat és elveszik önállóságukat. Hatalmat szereznek fölöttük és már nem a lakosság, hanem az uralkodó elit érdekeit képviselik. A családokat a nemi identitásuk és természetes nemi kötődésük elvételével támadják, a személyt ugyan ezzel, illetve a kvótarendszerrel. Nem a tudás, érdeklődés, minőség, rátermettség határozza meg egy állás, egy státus betöltésének kritériumát, hanem a nemi arányok. A zöld ideológia pedig nem más, mint a versenyképes orosz és kínai termékek kiszorításának ürügye az európai piacokról. Ezért működik csak Európában. Nem különös, hogy egy gömbölyű bolygón csupán Európára vonatkoznak szabályok a zöldítés tekintetében. Európa a Föld elenyésző területét foglalja el, a globális környezetvédelem nevetséges hányada. Elektromos autókra csak az EU áll át. A többi, jóval nagyobb kontinenssel és népességgel mi lesz? Semmi. Ők nyugodtan tovább járatják majd a dízelt mag a benzinest. 

A zöld ideológián keresztül lehet majd a Great Resetet véghezvinni, hiszen bármiről be lehet bizonyítani, hogy nem környezetbarát vagy kifejezetten klímaellenes. Ennek mentén mindent meg lehet drágítani, túl lehet adóztatni, ki lehet tiltani, el lehet lehetetleníteni, ahogy most az oroszokkal és az orosz termékekkel teszik. Egyértelműen erőszaktétel zajlik mindenen, ami természetes. Hogy miért? Mert ez a deviáns erő csak rombolással és szétforgácsolással képes megtartani hatalmát.

Az USA mélyállam folyton a liberális, valódi és korlátlan piaci versenyre hivatkozik, miközben mindent elkövet, hogy az semmiképpen se alakulhasson ki. Ez a hazugság korszaka. Emlékszünk, az „állam rossz gazda” , „majd a piac eldönti”, „a piaci verseny szentsége” lózungokra? Ezzel etettek bennünket amíg rá nem jöttünk, hogy minden hazai vállalkozás csak alárendelődhetett a külföldi nagyoknak. Előre eldöntötték, hogy itt csak eladnak, mi meg vesszünk, mert nem hagynak választási lehetőséget.  Minden, ami a leuralt népek jólétére megy, kidobott pénz, fölösleges költség. A valódi piaci verseny azt jelenti számukra, hogy az akaratuknak megfelelően folynak a dolgok és csak ők gazdagodhatnak belőle. Vajon létezik igazi piaci verseny, amikor minden vállalkozás felett ők állnak a Black Rockon és a Vanguardon keresztül? Ha minden, ami valóban prosperál egy kézben összpontosul? Mégis, a média a piaci verseny és demokratikus rendszer kontextusában beszél mindenről. Mintha léteznének.

Amerika felrobbantotta az Északi Áramlat vezetékeket. Tehát ki terrorizálja a szövetségeseit, sőt, a világot? Ki az, aki nem tartja be a piaci versenyszabályokat? Aki a világ bármely pontján beavatkozik katonailag, ha úgy tartja jónak? Ezért kell folyamatos éberkómában tartani az Európai és Amerikai népességet. Ha megtörténik a bűnös kijelölése utána indul az uszító kórus, amit globálissá tesznek a média segítségével.

A középkor derekán kitört pestisjárvány olyan helyzetet hozott létre, amiben a munkavállaló szabhatta meg munkájának árát. Mivel a gazdag réteg jobb túlélési eséllyel rendelkezett, ezért elfogytak a szolgálók. Az óriási szentségtörés ekkor következett, ki kellett fizetni a szolgáltatást, kő keményen. Innentől kezdve az arisztokrácia figyelt arra, hogy a munkaerőállatot túltenyéssze. Ezért indult fejlődésnek a tudomány, ezért jött a reneszánsz, majd a felvilágosodás. Minden és mindig abba az irányba alakul, amibe a Fuggerek és Medici félék irányították. A szabadkőművesek kihasználták ezt az áramlatot és végül tényleg elérték az arisztokrácia kiirtását, majd a helyükre léptek, ugyan azokat a születési előjogokat kisajátítva, ami korábban az ürügyet szolgáltatta a főrend likvidálásához.

Az Új világrend egy globális összeesküvés az emberiség ellen, ami biztosítja az élősködő mélyállam totális uralmát és ellenőrzését a Föld teljes lakossága felett. Egy új Római Birodalom, ami hazudik, csal, meglop mindenkit, akit kiszemel. Amiben más elődeinél, hogy megpróbál globálissá válni és ezzel be is teljesítheti az emberiség végzetét. Nem lehet majd elmenekülni előle, főleg, ha bevezetik a digitális pénzt és a computer vezérlésű elektromos autókat. A telefonjainkon és a pénzükön keresztül már így is a markukban tartanak, úgy irányítanak bennünket, hogy szinte bele sem tudunk szólni a bennünket érintő folyamatokba. 

Források:

Mi következik abból, hogy a Nyugat nehezen viseli a hullazsákokban hazaküldött katonái látványát? https://www.youtube.com/watch?v=AFfmxVKegoY&list=TLPQMDYwMzIwMjNDqjf3VV0TaQ&index=2

Németország meggyengítése a globalisták célja | Hetek Originals
https://www.youtube.com/watch?v=zwM1TYf83R0

Háború Ukrajnában (2023-03-10) - HÍR TV
https://www.youtube.com/watch?v=N2MGzaNlanQ

Olvass tovább a témában:

"Az ukránok nagy árat fizetnek azért, hogy szövetkeztek a jenki globalistákkal. Nem csupán az orosz támadás okán, de már jól látszik, saját szövetségeseik is a védekezők életével játszanak..." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2023/01/30/vilaghaboru_ukrajnaban

"Hogy is működött a Római birodalom alatt a globalitás? A jólét árát a leuralt és kifosztott osztályok, népek, nemzetek fizették. Jelen pillanatban az amerikaiak életszínvonalát mi álljuk. Nem az oroszok, nem a többi ország, hanem mi,..." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2023/02/14/mi_a_problema_a_globalizmussal

"A jelenlegi ukrán válság kiválóan illeszkedik a világ urainak terveibe. Sőt, ők hozták létre. Hogy miért és miként függ ez össze a német energiaéhséggel?" Lássuk.: https://felhom.blog.hu/2022/02/13/valami_buzlik_ukrajnaban_307

 "2014-ben érkeztünk el ahhoz a pillanathoz, amikor Cézár helyett a héják már nem bírták tovább türtőztetni pénzéhségüket és átlépték a Rubikont, azaz Ukrajna határait." Lássuk.: https://felhom.blog.hu/2022/10/14/valami_buzlik_ukrajnaban_307

"Amerika rémálma, az Európai Unió és Oroszország együttműködése." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2022/02/24/amerika_ismet_legyozte_az_uniot

"A médiauralom bárkiből képes szörnyeteget faragni." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2022/03/03/putyin_belesetalt

"Adott helyzetben békét csak tárgyalásos úton lehet teremteni. De ki tárgyal egy mindenki számára nyilvánvaló bűnössel? Itt kellene a közvetlen résztvevőnek okosnak lenni. Ha az oviban egy kisfiú (vagy kislány) agresszívan reagál, akkor a legrosszabb, ha csupán büntetik. Komoly lelkierőt, higgadtságot és tapasztalatot igényel, ha megpróbálnak rájönni frusztrációja okára és aszerint leszerelni. Oroszországot meg kell kérdezni, hogy mi baja van. Illetve, idáig sem kell eljutni, hiszen a galád oroszok 8 éve jelzik, mondják, toporzékolják, üvöltik, fenyegetőznek, ami folyton süket fülekre talál. Pontosan tudható, mit szeretnének, de nincs érdemi reakció. Azok, akiknek meg kellene hallani, hol negligálják, hol nevetségessé teszik, de legfőképp démonizálják. Föl kéne fogni, hogy a világ a III. évezredre már egy nagy, közös homokozó, ahol mindenkinek az érdekeit figyelembe véve hosszú távon béke lehetne. Csakhogy a béke azoknak nem érdeke, akiknek nem üzlet. Kik és miért hagyják figyelmen kívül a világ 3. legerősebb katonai hatalmának kéréseit?" Tovább: https://felhom.blog.hu/2022/03/13/hamis_valosag_3

"Ha Amerika nem tud jelentős mennyiségű fegyvert gyártani, akkor súlyos válságba kerül. Nem véletlen, hogy az újkori történelem egyetlen USA elnökét, aki nem háborúzott, Donáld Trumpot a háttérben regnáló erők úgy távolították el a hatalomból, mint egy kutyát. Az Atlanti hadiipar étvágya kielégíthetetlen, így globálisan, az egész bolygón igyekszik üzletelni. Ehhez jó kis háborúk kellenek, hatalmas technikai veszteségekkel megspékelve. Ezért nem véletlen, hogy Afganisztánban ott maradt az amerikai haditechnika. A veszteséget újra kell gyártani, míg az afgánok, ha használni fogják – és miért ne tennék – a karbantartás és az alkatrészpótlás okán szintén vásárlókká válnak. Két légy, egy csapásra. A II VH. óta kirobbant háborúk 70-80%-áért az USA felelős közvetlenül vagy közvetve. Fontos megjegyezni,..." Tovább: https://felhom.blog.hu/2022/04/27/meszaros

"Amennyiben Putyin korszerű lenne, ő is egy Majdan téri ellenforradalommal próbálkozott volna. De, valószínűleg, a CIA már nagyon figyelt, vigyázott erre. Nem lehetett más választása az oroszoknak, mint minél előbb lerohanni az ukránokat, amíg fel nem fegyverzi őket még jobban Amerika." Tovább: https://felhom.blog.hu/2022/04/28/mit_akarnak_az_oroszok

"Az EU szankciói végképp végezni fognak saját gazdaságával, miközben a ruszkik degeszre keresik magukat a gázon és olajon." Íme: https://felhom.blog.hu/2022/05/15/europa_eszetlen_ongyilkossaga

"Soros György nemrégiben beszédet intézett a nagyvilághoz, amelyből kiolvasható, tesznek nagy ívben Ukrajnára, az igazi ellenségük Kína. A Coviddal kapcsolatban is érdekes megjegyzések hagyják el a száját." Lássuk.https://felhom.blog.hu/2022/05/22/globalizacio_erobol

"A leglényegesebb kérdés, miként húznak le bennünket és miért nem ötlik szembe?" Íme: https://felhom.blog.hu/2022/05/29/kifosztas-marketing

"Az ukrán háború kitörése „véletlenül” megint jól jött az Egyesült Államoknak. Mindig szerencséjük van, hiszen 2001 szeptember 11. is pont akkor következett be, amikor percekre kerültek a gazdaságuk összeomlásához. Most az Északi Áramlat 2..." Íme: https://felhom.blog.hu/2022/06/12/olajkutmergezok

"Valószínűleg feltűnt mindenkinek, hogy mi közvetlenül, nyomott áron kapjuk a gázt és az olajat továbbra is az oroszoktól, mégis belesodródtunk a válságba. Érthetetlen, hogy ez a kis ország, ami képes magát élelmiszerrel és orosz energiával ellátni, miért indult el a lejtőn?"... lássuk: https://felhom.blog.hu/2022/07/20/volt_egyszer_egy_birodalom

"A ruszkik átvették a stratégiai kezdeményezést, ők diktálják a feltételeket. Eddig ez, 1989 óta, amerikai privilégium volt." Íme: https://felhom.blog.hu/2022/07/28/putyin_nyert

"Az ukránok nagy árat fizetnek azért, hogy szövetkeztek a jenki globalistákkal. Nem csupán az orosz támadás okán, de már jól látszik, saját szövetségeseik is a védekezők életével játszanak. Az amerikai-orosz, tágabb értelemben az amerikai-kínai proxyháború sokkal..." tovább: https://felhom.blog.hu/2023/01/30/vilaghaboru_ukrajnaban

"Az ukrán és a nyugati médiák öles főcímeken hirdetik, az oroszok fölrobbantották saját Északi Áramlat nevű vezetékeiket, egyetlen nap alatt. Mind a kettőt. Annyira ostobák, hogy nem a csapot tekerték el, hanem..." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2022/09/29/haduzenet_eszaki_aramlaton

"...Az oroszokat ki kell kapcsolni a rendszerből, mert rontják a jenkik bizniszeit és esélyüket a világuralom megtartására, valamint Kína szövetségesei lehetnek. Az amcsik beáldozzák Európát és hagyják lezülleni,..." Tovább: https://felhom.blog.hu/2022/10/20/troja_4

"A világ felforgatása egy nagyon szűk kisebbség érdeke, mégis ez megy végbe a többség akarata ellenére. Ez a folyamat a hatalom megtartására irányul." Íme: https://felhom.blog.hu/2022/12/06/elindult_a_great_reset

"Mit követel a jelenlegi politikai kultúra? Bárány szelídséget és teljes odaadást. De ezt az attitűdöt speciel csak ránk, európaiakra szabtak. Nekünk kell befogadni, tűrni, alázatosan viselni, sőt, félretenni még a túlélési reflexeinket is." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2022/03/31/agressziv_aldozat

"A demokrácia lesújtott vasmarokkal a diktátorunkra, nem diktatórikus eszközökkel. Nem forgatták ki a törvényeket – a tartózkodást is igennek minősítve – csak azért, hogy meghamisítsák a demokráciát." Tovább: https://felhom.blog.hu/2018/09/14/szar_e_a_gentini

"Kinek és miért fontos a Nyílt társadalom? A Nyílt társadalom egy politikai marketingfogás, mint a Szabadság, egyenlőség, testvériség." Lássuk: https://felhom.blog.hu/2022/12/22/a_nyilt_tarsadalom_jarvanyos_felmelegedese

A bejegyzés trackback címe:

https://felhom.blog.hu/api/trackback/id/tr9718069654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása