Felhő

Felhő

Mit akarnak az oroszok?

2022. április 28. - Tamás bátya

Oroszország csőrét 2014-óta piszkálja Amerika. A Majdan téren kezdték (Viktoria Nuland elszólása, 5 milliárd dollárba került) aztán lépésről, lépésre provokálták őket tovább. A nyelvtörvény, biolaborok, a Donbasz és Luhanszk népirtása, NATO csatlakozás és nukleáris fegyverek telepítése, egyértelműen háborúhoz vezetett. Most, hogy szügyig benne vannak, mivel lehet számolni?

Putyin megöregedett, nem látja át, ez már nem korszerű. Nem lehet lerohanni egy országot megfelelő legenda nélkül. Az amerikaiak mindig előkészítik a támadásaikat, a média folyamatosan gyalázza, rágalmazza az ellenfelet. Irak esetében 1 évig tömték napi szinten az emberek fejét, mindig újabb és újabb hazugságot generálva, amíg el nem érkeztek a „tömegpusztító fegyverek birtoklásáig”. Produkáltak kurd halottakat, akiket mérgesgázzal gyilkoltak meg. Minden amerikai és angol politikus megesküdött nyilvánosan, hogy Husszein atomfegyverekkel fenyegeti a világbékét. A látható tények az iraki terroristák és megtestesülésük, Szaddam ellen szóltak. Annyira felhergelték a fehér közvéleményt, hogy ujjongva vártuk az átkozott kis barnák kinyírását. Ez meg is történt. Tönkretették, kirabolták Irakot évtizedekre, ordas hazugságok mentén. Óvatos becslések szerint 1 millió iraki (https://index.hu/kulfold/rkbsh3913/) halt bele. Aztán 10 évvel a háború után Toni Blair bevallotta, amit minden gondolkodó sejtett, hazugság volt az egész. Soha nem találtak tömegpusztító fegyvereket Irakban, azóta sem. De most már kit érdekel?

Amennyiben Putyin korszerű lenne, ő is egy Majdan téri ellenforradalommal próbálkozott volna. De, valószínűleg, a CIA már nagyon figyelt, vigyázott erre. Nem lehetett más választása az oroszoknak, mint minél előbb lerohanni az ukránokat, amíg fel nem fegyverzi őket még jobban Amerika.

A villámháborús terv nem sikerült, nem álltak át, nem adták meg magukat. Az oroszoknak ezt a gyengeséget feledtetni kell, mindenáron felül kell kerekedniük, különben, nagy baj lesz belőle. Ha vereséggel távoznak a hadszíntérről, az amerikaiak és az ukránok vérszemet kapnak. Ukrajna azonnal csatlakozni fog a NATO-hoz, vagy legalább megpróbálja. Mivel – ebben az esetben - az oroszok vesztésbe kerülnek, Amerika nyomására fel is fogják venni. Az oroszok alárendelődnek és az USA innentől kezdve eljut ahhoz a tervéhez, hogy feldarabolja Oroszországot illetve végleg elszigetelje Kínát a szövetségesétől. Ne feledjük, már csak az Oroszok és Kína áll ellen az Amerikai világuralmi törekvéseknek. Lásd itt: https://felhom.blog.hu/2022/04/27/meszaros Különös, hogy az utóbbi időben több forradalom tört ki Oroszország körül. Egymás után jött az Ukrán, Belarusz, Kazhsztáni, Grúz, Örmény, Abház zavargás, amelyek gyanús körülmények között indultak be. Egyes országok NATO tagságát is belengették az Atlantisták.

Az oroszok nem veszíthetnek, mert az a vég kezdete lenne számukra. Kizárólag az jelenthet győzelmet, ha Ukrajnát átállítják a saját oldalukra. Ez pont a támadás miatt szinte lehetetlen. Zelenszkij népszerűségét maguk a fegyverek futatták fel 10-ről 90 százalékra. Amennyiben Putyin ismét a vazallusává akarja tenni Ukrajnát, akkor ki kell ütni a nyeregből a jelenlegi politikai vezetést. Ez, most nem fog menni, az amerikaiak sem hagyják, hiszen pont azt teszi, amit akarnak. A helyzetet csak azzal tudja überelni az agresszor, ha feldarabolja az országot. Nem maradt más választása. Ukrajnát minél több és minél kisebb darabra kell tördelni. Ha ütőképes erő, méret marad az ukránok kezében, akkor ebből évtizedekig tartó, folyamatos háború lesz. Ráadásul, ott maradnak a háttérben a jenkik, akik nem fogják elengedni a csontot. Azzal, hogy Oroszország belefutott ebbe a háborúba, igazolja az amerikai világstratégák (alávaló) „zsenialitását”. Putyin bekapta a legyet, amit 2014-ben lógattak be neki. Nem hagytak neki más választást.

A bejegyzés trackback címe:

https://felhom.blog.hu/api/trackback/id/tr2217818703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása