Felhő

Felhő

Kifosztás-marketing

2022. május 29. - Tamás bátya

Az emberek jó része összeesküvés-elméletnek tekinti a Deep State-et, mivel közvetlenül nincs bizonyíték a létezésükre. Ám, ahogy Bogár László fogalmazott, a feketelyukak létezése sem bizonyítható közvetlenül, nem látta még senki, azonban az összkép, az egyenlet, nem jön ki nélkülük. Ebben az esetben is valami ilyesmiről van szó.

Nézzük az egyik furcsaságot, a nagy történelmi eltűnések esetét. Vannak olyan rendkívül gazdag családok, akikről pontosan tudható, bizonyított, hogy nagy hatást gyakoroltak a világpolitikára, mérhetetlen mennyiségű pénzzel rendelkeztek, aztán egyszer csak, minden előzmény nélkül, eltűntek a közvélemény szeme elől. Ilyenek pl. a Rotschildok és a Rockefellerek. Mindkét dinasztia brutális módon meggazdagodott és az I. Világháború kitörése előtt felszívódott. Egy, két hír még kijött róluk, itt, ott, de idővel egyre kevesebb. Mostanra szinte, mintha nem is lennének, de a Bilderberg találkozókon feltűnnek, bár nyilatkozni nem nagyon szoktak. A Wartburgok, Du Pontok, J.P. Morgenek is hasonló cipőben járnak. Az említett családok birtokolják véletlenül a FED-et, az Amerikai Nemzeti Bankot, ami világmonopóliummal rendelkezik a dollár nyomtatásának tekintetében. Ízlelgessük ezt a tényt, a világ legnagyobb hatalmának belső pénzintézetét egy magáncég birtokolja. Volt erre példa már korábban, amikor a pápa volt a legnagyobb adószedő az ismert világon, akkor a Mediciek és Pazzik küzdöttek a pápai számlák vezetéséért. Akkoriban ennél nagyobb potya hasznot senki sem birtokolhatott. A Mediciek vitték Firenze pénztárát és a pápai timsó kereskedelmet is. A Pazzik merényletet kíséreltek meg Lorenzó és Giuliano ellen, ami balul sült el, Lorenzó életben maradt. A Pazzikat kiirtották, családostól, Lorenzó a világ akkoriban leggazdagabb embere lett. Mivel a pápákat folyton győzködni, zsarolni, vesztegetni kellett, ezért sokkal egyszerűbbnek ígérkezett a családon belüli pápa intézményét létrehozni. Lorenzó fia, Piero X. Leoként pontifikálódott.

A Bilderberg csoport vagy a Világgazdasági Fórum találkozóiról úgy tartják, ott a világelit egyezteti stratégiáját a közeljövőre vonatkozólag. Csak érintőleges információk állnak erről rendelkezésre, de nagyon valószínű feltételezés, nem véletlenül, vagy csupán egy pofa sörre jönnek össze évente több napra. Mivel komoly szakértők is képviseltetik magukat a helyszíneken, különböző témákban, így ez is – nevezzük nevén – a világ polgárai ellen szőtt összeesküvés mellett szól. Káoszt kell teremteni, mert a zavarosban lehet igazán jól halászni. A rend a káoszból születik. Az ő rendjük.

Valóban ezeken a megbeszéléseken nem hangzanak el fenyegető dolgok az emberiséggel kapcsolatban? Idén a Világgazdasági fórumon Yuval Noah Harari a Héber Egyetem történelem tanszékének professzora, meghívott előadó felvázolta: „A világjárvány kulcsfontosságú, hiszen segítségével meg lehet győzni az embereket, hogy legitimálják a teljes körű biometrikus megfigyelést. Nem csak az embereket kell megfigyelni; azt is meg kell figyelni, hogy mi történik a bőrük alatt."

A kereskedelmi rejtőzködést a semita kereskedők akkor vezették be, amikor a keresztesek a Földközi tengeren minden ilyen hajót megállítottak, kifosztottak vagy elsüllyesztettek. Nyilván a megtévesztés ennél korábbi hagyományokra vezethető vissza, de valahonnan el kell indulni, ez egy bizonyítottan ilyen pont. A Medici család is egy külön folyosón (Vasari-coridor) járt a palotájuk és a tanácsháza (Signoria) között, hogy ne kellejen a pórnéppel keveredni illetve a riválisaik ne férjenek hozzájuk. Ha jobban körülnézünk Budapesten, itt sem találkozunk milliárdosokkal, de még Londonban vagy Párizsban sem. A sok pénz rejtőzködő életmódra kényszeríti a gazdagokat, de nem is vágynak keveredésre a hétköznapiakkal. Más az igényszintjük, kifordítja a valóság- és normalitás érzéküket. Számukra nincs egzisztenciális rettegés úgy, ahogy azt egy hétköznapi ember megéli. Ők a hatalomért és a pozícióért küzdenek. No, nem az állásért, hanem a befolyásért. Azért, saját elképzelésük, hatalmi ambíciójuk, vágyaik érvényesüljenek az eliten belül. A normalitás abban a rétegben más megvilágításban létezik, csak egymás felé van értelme rivalizálni vagy bizonyítani. A legnagyobb veszélyt hatalmukra a belső konfliktusok okozhatják, ezért nagyon szigorú hierarchia, belső törvények alapján élnek. Nem kockáztatják a Pazzik és a Mediciek bizonytalan kimenetelű összecsapását, amivel a felek pozíciói megrendülhetnek.

Következő jel, a hatalmas vagyonok felszívódása. „A Rothschildok az 1700-as évek végén kezdtek meghatározó szereplőkké válni Európában, ami akkor a világ vezető hatalma volt, világbirodalmi központ. A dinasztia alapítója Mayer Amschel Rothschild (1744–1812). Tagjaik elsősorban bankárként váltak ismertté, a 19. században az övék volt Európa legnagyobb bankhálózata. Ekkoriban a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb családja voltak, nagy ráhatással bírtak az európai belpolitikára.” (Wikipédia) Az 5 Rothschild fivér, Mayer Amschel fiai, összesen 44 palotát vásároltak vagy építettek Nyugat-Európa szerte, azaz fejenként nyolc egész nyolctized darabot. Ekkora vagyonnal akkoriban az uralkodóházak sem rendelkeztek. Tehát, az 1800-as évek elején van egy hálózat az Európai birodalomban, ami mesés vagyonnal rendelkezik. Most hol van ez a vagyon? Olasz kutatás szerint 600 éve ugyan azok a családok a leggazdagabbak Firenzében. Miért lenne ez másképp a világ más részein? De nézzük tovább a történetet. "A legidősebb fia, akit szintén Mayer Amschelnek hívtak, Frankfurtban maradt, a másik négy utódot azonban édesapjuk külföldre küldte tanulni és dolgozni. A második fiú, Salomon Rothschild Bécsbe ment, a harmadik, Nathan Londonban, a negyedik, Carl, Nápolyban, és az ötödik, Jakob pedig Párizsban telepedett le. Így alakultak ki a család külföldi ágai. Az öt gyermek mind megalapította a saját bankját az adott országban, így létrehozták Európa első multinacionális bankhálózatát. Az első nagyobb üzletüket 1804-ben bonyolították le, amikor az anyagilag megszorult VII. Keresztély dán uralkodónak nyújtottak hitelt. A bankok hitelt adtak a kor több nagy uralkodójának is, de a család a legfontosabb szerepet a napóleoni háborúkban játszotta. Mindkét ellenfelet támogatták anyagilag." (Jé!)

Nathannak Londonban akadt még egy nagy húzása, amikor Napóleon veszített Waterloonál, privát futárai 2 nappal korábban értek az angol fővárosba, mint a hivatalos megfigyelők. Ez alatt a 2 nap alatt Rothschild tőzsdepánikot keltett és strómanjain keresztül fillérekért fölvásárolta Nagy-Britannia legértékesebb cégeit. A Rothschildok vagyona az 1800-as évek közepére nagyobb lehetett, mint több uralkodóházé együtt. Pl.: „nagy hasznot húztak az ipari forradalomból is. Gyárakba, vasúthálózatokba és szénbányákba fektettek. Az ipari és a politikai szférát egyaránt hitelezték… Az 1880-as években is aktívak voltak, többek között a brit állam a tőlük felvett hitelből vásárolta meg a Szuezi-csatornát, valamint Brazília függetlenségében is jelentős volt a szerepük. Ők finanszírozták a később megszűnt Rhodézia állam létrejöttét.” (Wikipédia) Belgium is az ő kreatúrájuk, sosem volt nyoma vagy előzménye a történelemben, 1830-ban lett önálló, valódi ok nélkül. Belga nemzet nem létezik, a Flamandok hollandok, a Vallonok franciák. A belga uralkodóház, a Szász-Coburgok lettek Európa uralkodóházainak ősei, úgy hogy megint csak nem volt előzményük a történelemben. Belga, bulgár, angol (később Windsorra angolosítottak), portugál uralkodóházak ősei, sőt, még volt egy magyar ág is Szász–Coburg–Gotha–Koháry is. Látszólag súlytalanok, de ha itt megjegyezzük, hogy II. Vilmos német és Romanov I. Miklós Viktória (Szász–Coburg), angol királynő unokája, akkor látható, a történelem nélküli, mesterséges Belgium adja az európai uralkodóházak tagjait. Miként lehetséges ez? A teljesen zavaros hátterű és történetű uralkodóház felemelkedése véletlenül pont egybeesik a Rothschildokéval (1785 – 1851). Mivel a pénzoligarchia csak az I. Világháborúban lett képes átvenni az arisztokrácia szerepét a világban, így ez a trójai dinasztia volt hivatott arra, hogy a pénzhatalom érdekeit közvetlenül átvigye az uralkodókra és a politikára. Ahogy X. Leó is a Mediciekét.

Foglaljuk össze a tényeket. Egy család 100 év leforgása alatt olyan vagyonra tesz szert, hogy a megszorult Brit államot, amelyik a világ legnagyobb gyarmatbirodalma épp akkor, neki kell kisegíteni, „némi apróval”. Az ember akkor ad kölcsönt és abból, ami a saját életvitelében nélkülözhető. Azóta még 142 év telt el úgy, hogy 100 éve az amerikai FED fő tulajdonosai és két világháború összes profitja náluk landolt. Csak ennek az egy családnak annyi pénzeszköze van, amennyit akar. A Wikipédia azt írja róluk, mára elveszítették jelentőségüket. Na, ne vicceljünk!  Ugyan ez igaz a Rockefellerekre is. Arra a családra, aki a XIX. század végén az egész amerikai olajpiacot uralta, azaz úgy fordult rá a XX. századra, hogy a legfontosabb nyersanyagból szinte monopolhelyzetben kezdett. Innen nem lehet veszíteni. Hitler a Kaukázusig menetelt az olajért, addig mennyit vásárolhatott? Tőlük. Mennyi pénz folyt be olajból 100 év alatt? Leíratatlan ez az összeg. Mekkora hatalomra tehetett szert ez a két dinasztia? A világ vezető elitje nagyjából 300 család. A leggazdagabbak. Mégsem tudjuk pontosan kicsodák, kényesen ügyelnek nevük elhallgatására. Egyetlen vagyonleltárban sem szerepelnek soha.

Miért kell névtelenségben és láthatatlanságban maradni? Ami nem nevezhető néven, nem létezik. Nem lehet hibáztatni, okolni. Nem lehet adatokat gyűjteni róluk és nem lehet a nem létező adatokkal érvelni. Amikor valami borzalom történik, akkor rá lehet fogni különböző folyamatokra (most éppen Putyinra). A kereskedelmi rejtőzködés szépen hozza gyümölcseit és működteti a gazdagságukat, de főleg a hatalmukat. Megfoghatatlan, megnevezhetetlen, láthatatlan szörny nehezedik az emberi civilizációra.

Talán a fentiekből megérti mindenki, hogy a világ leggazdagabb embereinek vagyona olyan gigászi, hogy országokat képesek adni, venni. Mivel 1913 óta minden egyes dolláron 1 cent a kamat, ezért minden egyes kinyomtatott vagy elektronikusan előállított dollárnak egy század része az övék. A dátumokból látszik, ez a kezdő csomag feletti haszon, azaz ebbe nem számít bele, amit nagyjából 1750 és 1913 között harácsoltak össze. Jelenleg kb. 1843 milliárd dollár van forgalomban, készpénzben.

De a leglényegesebb kérdés, miként húznak le bennünket és miért nem ötlik szembe? Három különböző forrásuk van, amin keresztül folyamatosan dől a pénz a kasszájukba. Az egyik maga a dollár. Erről már feljebb értekeztem. A második az államok eladósításából keletkező adósságszolgálat. Az I. és a II. világháborúban minden Európai államot eladósítottak, később ezt kiterjesztették a világ majd minden országára. Elgondolkozott már valaki azon, hogy az országok miért nem egymástól vesznek fel kölcsönt? Mert az országoknak nincs pénze, forgótőkéje. Úgy állították be (véletlenül) a költségvetésüket, hogy tartalékot képtelenek legyenek képezni. A menet közben kialakuló lyukakat csak magánbankokon keresztül felvett hitelekkel lehet befoltozni. Ezeknek a hiteleknek komoly kamatterhe van és ilyenkor dollár vagy euró milliárdokról beszélünk. Honnan van magánbankoknak ennyi nélkülözhető pénze? Kik a tulajdonosai ezeknek? Mindössze két olyan állam van, aki képes hitelezni, ez Kína és az Oroszok. Véletlenül az USA folyton ezzel a két országgal kerül szembe. A két renitens. Ha ezeket kiveszik a kínálatból, akkor még több kamatot tudnak elkérni.

Az adót azért fizetjük, mert egy részéből az országunkat működtetjük, a másik részét pedig a kamatok és adósságok visszafizetésére fordítjuk. Adósrabszolgák vagyunk. Ráadásul az adósságon keresztül a politikába is bele lehet szólni. ("Add nekem egy ország pénzforgalma feletti uralmat, és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeit." – Rothschild.) Egy gyeplő, amivel irányítanak. Tud valaki egy olyan államot, ami nincs eladósodva? Adósságszolgálat, ami az országok eladósítása után átszivattyúzza a pénzt hozzájuk. Amikor egy országnak jobb a teljesítménye, akkor többet tudnak kicsavarni belőle. Ha jobban megy, ezért kezdenek növekedni az árak országos szinten, mivel a multi cégeken és a kamat árfolyamokon keresztül azt is ők szabályozzák és hívják le maguknak.

Az adósságszolgálat egyik csapdája az is, hogy a dollárban felvett kölcsönök a dollár fedezetét biztosítják. Ha van adós ország, akkor van fedezet. Még több dollárt lehet piacra dobni és ez növeli a kamatokon keresztül a mélyállam bevételeit. A dollárnak három fedezete van, a Közel-Keleti olaj, az amerikai hadsereg és a tartalékvaluta státusz.  

A harmadik kifosztó szivattyú a világ két legnagyobb befektetési társasága, ami minden (MINDEN) multinacionális vállalatban részesedéssel rendelkezik. Ez a BlackRock és a Vanguard.  A haszon javarésze hozzájuk vándorol, a céggel kapcsolatban mindenbe van beleszólásuk. Ez arra is príma módszer, hogy kiiktassák a konkurenciát, bármely területen jelentkezzen is az. Felvásárolják vagy tönkreteszik. Mivel a multinacionálisok egy ország ellátását is kézben tartják, ezért bármikor árat emelhetnek. Ezért nehéz növelni az életszínvonalunkat, mert ha érzékelik a tartalékaink növekedését – már pedig a sajtóból és a bankokon keresztül ezt figyelik – azonnal emelnek. Ez a monopolizáció.

Ha a világ folyását figyeljük első pillantásra egy önszabályozó rendszer, ami tökéletesen működik. Mégis időnként kizökkennek a jól bejáratott folyamatok. Amikor besétálunk kedvenc üzletünkbe azt tapasztaljuk hónapról hónapra átrendezik. Ez a marketing alapszabálya, a megszokás nem eredményez profitnövekedést. A bevétel növeléséhez fel kell forgatni a rendet. A mélyállam is ezt a szabályt követi. Mindent összezavar, ahogy az üzletekben. Mivel ez nem bolt, hanem az élet, ezért az életünket forgatják fel, rendezik át. Ha már megvan az autó, jó darabig nem veszünk újat. Csak ha valami baja lesz vagy ha folyton korszerűsítik a típusokat, szigorítják az előírásokat. Ezért jönnek az életünkbe a válságok, járványok, háborúk. Az értelmetlen, felfoghatatlan dolgok mögött ők állnak (Pl. 9/11). Itt volt a Covid, máris jelentkezik a majomhimlő, pedig egy évszázadon keresztül rá sem hederítettünk a világjárványokra. Most meg tessék! Biztos véletlen. Mint ahogy az is, a statisztikákban kimutatható bizonyos szektorok hatalmas haszna a járványnak köszönhetően. A háború is beütött és hirtelen elmúlt az aggodalom a zöld fordulat iránt. Ha Európa a jenkiktől vásárolja a szénhidrogéneket, akkor az nem káros a természetre. Amíg az oroszoktól jött, addig aggódni kellett.  A gazdaság torzításának érdekében kell megideologizálni a teljesen életszerűtlen folyamatokat. Ehhez kell a monopolizáció is. Ne lehessen választani, rákényszerítik az emberekre a drága termékeiket, amihez a komprádor politikusok és a média még asszisztál is. Nem csoda, hisz a Deep State fizeti mindkettőt.

Németországban a vállalati vezetőket kvóta alapján választják. Bőrszín, nemi és szexuális kisebbségi szempontok szerint. A szaktudás, teljesítőképesség, rátermettség nem számít. Látszólag totális sületlenség. Mi az értelme ennek a badarságnak?  A háttérhatalom világuralomra törekszik, globalizál. Az egész bolygó felett próbálja megszerezni a hatalmat és az uralmat is. Nem a Föld egy részét, hanem az egészet akarják birtokolni. Ezt hétköznapi ember nem fogja, nem értheti, mivel nem ebben szocializálódott. A hatalomnak és arroganciának nincs határa illetve végtelen a pénzügyi potenciál. Az van, amit akar. Ez a körülmény megváltoztatja a személyiséget, az illető más dimenzióba kerül, érzéketlenné, telhetetlenné és nárcisztikussá válik.

Jelenleg a globalizáció legkomolyabb ellenfelei a nemzetállamok. Oroszország, Kína és a V4. Az európai nemzetállamok megszüntetésére az Unió szolgálna. Nem pontosan erre hozták létre, inkább arra, a mélyállamnak ne kellejen külön, külön a kis államokra ügyelni. Így, egyben tudja őket uralni. Ezért idegesítik őket annyira a külön utasok. Nyugat-Európa az életszínvonalért cserébe lemondott önállóságáról, identitásáról. Azonban azt nem vette figyelembe, a Deep State soha, semmiért sem hálás. Nem fog nekik kegyelmezni. A jelenlegi háborút, mint ürügyet felhasználva visszaveszi az életszínvonalukat, azért, hogy az amerikait az uralma érdekében magasabban tarthassa, teljesítmény nélkül.

A különböző ideológiákat a nemzetek szétzilálására hozták létre. A zöld ideológia mentén is meg lehet bélyegezni országokat és erre hivatkozva sarokba szorítani őket, vagy szankcionálni. Nem furcsa, hogy amióta Amerika kikényszerítette az orosz energiahordozók tilalmát, a környezetvédelem már nem számít. Mi tisztább a környezet számára, mint a csővezeték? A tankerek mennyi gázolajat égetnek el egyetlen kanyarral, miközben a szállított mennyiség eltörpül a csővezeték nullás kibocsátása mellett.

Ne legyen kétségünk, a migráció értelmetlen és indokolatlan erőltetése is egy mesterséges káosz teremtés és a nemzetietlenítés eszköze. Akkor indították – 2015-ben – amikor nem sikerült háborút kirobbantani egy évvel korábban Európa és Oroszország között. Így is, úgy is felbontják a társadalmakat csak idegenek betelepítésével.

Az LMBTQ is egy ostor a láthatatlan hatalom számára.  Az indokolhatatlan kvótarendszer magyarázata, hogy a normális struktúrákat eltüntessék. Ha anyagi veszteséggel jár, az sem probléma, mivel a világ tulajdonlása a tét. Ha a nemzeti identitást lebontják, akkor már csak a nemi identitásba kapaszkodhat az egyén. A gender-ideológiával ezt is el akarják venni. A talajvesztett emberiség, mint munkerőállat és mint anyagi forrás, egyaránt hasznos. Az összekevert, zagyva, identitásmentes társadalmak könnyen irányíthatók, uralhatók. Ezért működhet az eltörlés kultúrája is. Az ilyen országokban az oroszok nácik, míg a valódi nácik hősök. Teljesen zavaros és agyament logika működik, aminek az a lényege, hogy az uralni kívánt felet mindenképp bűnösként mutathassák fel, még akkor is, ha az igazán abszurd és értelmetlen. Mint az óvodában. De, ahogy az oviban, itt is működik. Az erő és a gátlástalanság, a káosz és a rombolás valamint a hazugság és félrevezetés zsigeri ideológiája uralkodik felettünk.

Ebben a közegben a legnagyobb érték a bennfentes információ. Tisztességtelen előnyre lehet szert tenni, de ez mindig rengeteg profittal jár. Soros egy ilyen húzásért letöltendőt kapott Franciaországban. Ám, ne legyenek illúzióink, ő csak a jéghegy csúcsa. Ezek a módszerek simán beleférnek a demokraták eszköztárába, ahogy a diktátorok hatalomra segítése is (Pinochet, Reza Pahlavi, Noriega, Szaddam, stb…).

Tutira szeretnek menni, ezért mindent monopolizálnak. Ha nincs konkurencia, akkor a vevőnek annyiért adják a dolgokat, amennyiért akarják. A versenyt csak akkor szeretik, ha egyértelműen ők nyerik. Bármilyen eszközt felhasználnak, egyáltalán nem számítanak a törvények, szabályok, erkölcsök.

A világ korábban is úgy működött, ha a gazdagabbaknak kellet valami, felbéreltek egy hadsereget és erővel elvették. Ez manapság sincs másképp. Jól, látjuk, hogy Európa mennyire gyenge az amerikai akarat előtt. Azt az utasítást kapta, hogy álljon át a drágább amerikai szénhidrogénekre, mert abba valaki beletette a pénzét és most fialtatni akarja. Európa válasza erre az, hogy igenis, uram. A józanságnak, a saját érdekérvényesítésnek nyoma sincs. Ezt azok teszik velük, akiket meg sem választottunk, csupán a nyakukba ültették őket.

Az összeesküvés-elmélet kifejezést a Kennedy gyilkosság idején alkották meg. Célja, az értelmes vita, a kényelmetlen kérdések fölényes elkerülése, úgy hogy közben ne alakuljon ki az a benyomás, hazudnak, terelnek, mellébeszélnek. Minden józan feltételezést képesek legyenek lesöpörni az asztalról, valamint szalonképesen hülyézni azokat, akik kételkednek a hivatalos verzióban. Nem jó, ha az emberek észnél vannak.

Források:

https://mandiner.hu/cikk/20190109_600_eve_ugyanazok_a_leggazdagabb_csaladok_firenzeben

https://www.bitcoinbazis.hu/20-eves-csucson-a-forgalomban-levo-dollar-mennyisege/

https://rumble.com/vomtct-monopoly-ki-lett-a-vilg-2021-re-sokkol-dokumentumfilm-magyar-felirattal.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202111

https://www.youtube.com/watch?v=YODyGI-a9UQ

https://www.origo.hu/nagyvilag/20200212-soros-gyorgy-a-kilencvenes-evekben.html

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1sz%E2%80%93Coburg%E2%80%93Gothai-h%C3%A1z

https://hu.wikipedia.org/wiki/Belgium_t%C3%B6rt%C3%A9nelme

https://www.youtube.com/watch?v=97apywjdLFg

https://www.youtube.com/watch?v=6iiqukVhJ_4&list=TLPQMjgwNTIwMjJcgZ-jfMr9hw&index=5

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felhom.blog.hu/api/trackback/id/tr4817843341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása