Felhő

Felhő

Hadüzenet Északi Áramlaton

2022. szeptember 29. - Tamás bátya

Az ukrán és a nyugati médiák öles főcímeken hirdetik, az oroszok fölrobbantották saját Északi Áramlat nevű vezetékeiket, egyetlen nap alatt. Mind a kettőt. Annyira ostobák, hogy nem a csapot tekerték el, hanem a kellős közepén, a tenger alatt, jó mélyen, hogy ki se tudják javítani – a levegő helyett a tenger alá röpítették. Tényleg ennyire hülyék lennének?

Miért lenne érdeke az oroszoknak a jó sokáig épített vezetéket egy rendkívül drága, katonai akcióval elintézni? Ha valaki kicsit is használja az eszét, rájön, hogy ezt nem tehették ruszkik, sőt, ez egyenesen az amerikaiak érdeke. Először is, kinek van meg hozzá a technológiája és az erőforrása? Hány országnak van tengeralattjárója? Csak a legnagyobbaknak. Az angolok és franciák nem függenek az orosz gáztól, így nem is érdekli őket. Az ukránoknak nincs merülőhajójuk és ki sem tudnának jutni a Balti tengerre.

Az USÁ-nak miért érdeke? Jelenleg egy proxi háború folyik Ukrajnában, ami az energiaszállítás körül forog. Akkor tört ki, amikor az Északi Áramlat 2-t üzembe akarták helyezni. Ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor ez egy energiaháború, aminek az oroszok kiszorítása a célja Európából. Ez csak az amerikaiaknak áll érdekében, nekik van versenyképtelen áron LNG-jük, amit eddig nem tudtak elpasszolni.

Miért kellett felrobbantani az Északi Áramlat vezetékeket? Mert ez egy már korábban kipróbált módszer. Rockefellernek konkurenciája támadt az újvilágban az olajpiacon, nagyjából az 1870-es években. Első körben a vasúttársaságokat vesztegette meg, miközben felvásárolta az összes hordót a kontinensen. A gazdasági ellenfél teljesen megbénult. Ekkor találta ki az Empire Finomító Társaság a csővezetékes szállítást, mint megoldást. Rohamtempóban építették hegyen-völgyön keresztül. Rockefeller értesült erről, felvásárolta a telkeket a vezeték előtt. Az Empire mégis képes volt reagálni, az építés továbbhaladt. A Standard Oil tulajdonosa felbérelt embereket, akiknek az volt a dolga, hogy megrongálják, tönkretegyék a vezetéket. Az Empirenek külön milíciát kellett tartani, hogy féken tartsa a Standard terroristáit. J. D. annyira durván nyírta a szabadversenyt, hogy a Rockefellerek neve szitokszóvá és a szabadság ellenségének szinonimájává vált az óceán túloldalán, évtizedekig.  Attól sem riadt vissza, hogy provokátorokat építsen az ellene elégedetlenkedők soraiba, akik miatt a hatóságok jogosnak tekintették a fegyverhasználatot a lázongókkal szemben. Végül J. D. Rockefeller rettenetesen meggazdagodott, de semmiféle erkölcsi korlátot nem tartott be, gátlástalanul bárkin átgázolt vagy eltetetett láb alól.

Mint látjuk, a Deep State, akinek egyik tagja ma is a Rockefeller család, ugyan azokkal a módszerekkel él, mint korábban. Igaza van, minek kitalálni újabbakat, ha a régi is működik.

Jelen pillanatban világossá vált, hogy az amerikai Mélyállamnak nem csupán Oroszország az ellenfele, hanem az Unió is. Most Németországot teszi tönkre, mivel gáz nélkül nem lesz képes energiát juttatni az ipar számára. Ne feledjük, a zöld néphülyítés keretei között az atomenergiát már kikapcsoltatták velük. A németeket a teljes energiaszegénység és kisemmizés állapotába kívánják eljuttatni. Újra.

Sokan abban reménykednek, hogy az amerikaiak által biztosított béke és világuralom elhozza a Kánaánt. Sajnos ki kell ábrándítanom őket. Amerikát egy bankárhálózat uralja, akinek mindig Európa kifosztása volt az érdeke. Az összes világháború ezzel végződött. Miért Európáé? Mert máshol nincs ennyi pénz csak Kínában, de azt a jenkik a saját, értéktelen államkötvényeikkel fosztogatják. A vicc az egészben, hogy ettől lesz értéke, mármint attól, hogy Kína hajlandó finanszírozni.

Amerika minden VH-n hatalmasat profitált miközben Európa egyre lejjebb süllyedt. A győztesnek kikiáltott franciák és angolok is. Erre kiváló példa, hogy mindkettő állítólag két világháborút nyert, de területileg és gazdaságilag is összezsugorodott. A különbözet nem a vesztesekhez vándorolt, hanem bizony az amerikai szövetségesükhöz. (Nagyon érdekes, hogy a II VH.-t követően az USA annyira kifektette a Briteket, hogy még az ötvenes években is jegyrendszer működött, amikor a németek már ismét jól kezdtek élni. Nyoma sem volt nyomornak, míg a szigetország életszínvonala a legyőzöttekét sem érte el.) A hidegháborút is együtt vívták a Szovjetek ellen. Ekkor ugyan engedték a német újraegyesítést, de mostanra rájöttek a hibájukra. A németek nagyon jó kapcsolatot ápoltak az oroszokkal, amit az amerikaiak nem tűrhettek. A gázvezetékek felrobbantása egyértelmű hadüzenet Németországnak, ami az EU vezető gazdasági hatalma. Ebből következik, hogy Amerika ismét Európát teszi tönkre és újra orosz fenyegetésként adja elő.

Amennyiben az amerikaiak megnyerik ezt a háborút is, ahogy a többit, akkor ki fogják mutatni a foguk fehérjét. Az energiaárak terén már látszik a mohóságuk. Az oroszokat kiszorítják Európából, miközben a nyakunkba varrják a rettenetesen drága LNG-t. A Gret Resetet is befogják indítani, ami úgy fog kinézni, hogy mindenkitől elveszik a magántulajdonát (a többségnek amúgy sincs nyugaton) és mindent bérelned kell, az autótól a lakásig. (Nem ismerős? Az „államé” lesz minden.)  Ezzel fogják biztosítani, hogy mindenkit, bárkit személy szerint a markukba tartsanak. Ezzel az árakra már nem lesz semmi hatásunk, monopolizálnak mindent, így a bérleti díjakat is az egekbe emelhetik majd. A kézpénzt kivezetik és a digitális pénz jön helyette. A végső csapás lesz az emberi szabadságjogokra. A digitális pénzt bármikor elvehetik, bármikor zárolhatják és barmit megtehetnek vele. Adhatnak neki szavatossági időt. Ha lejárt, eltüntetik a számládról. Szabályozhatják, hogy neked mennyid lehet. Ha túl sok, akkor hirtelen elromlik a szerver és huss! Ha mindebből nem látja valaki, hogy a szocializmus és az elnyomás irányába indulunk el újra, akkor miből fogja? Ha már elkezdődik a megvalósítás és nem tudjuk megakadályozni, akkor ismételjük a történelem azon lapjait, ami nagyon fájdalmas volt számunkra. Megelevenedik Rákosi és az ötvenes évek, a különböző ellenségnek kikiáltott társadalmi rétegek kifosztása, egymás ellen fordítása. Most még csak az oroszokat kötelező utálni, de sorra kerül mindenki, akinek van valamije.

Első verzió: 2022. szeptember 29. 

http://www.fokusz.info/index.php?cid=1862959364&aid=1644300723

https://www.youtube.com/watch?v=4e5zXDWo2pk

https://www.youtube.com/watch?v=r1XiYocb6-Y

A bejegyzés trackback címe:

https://felhom.blog.hu/api/trackback/id/tr817943142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása