Felhő

Felhő

Digitális pénz, totális kontroll

2024. március 29. - Tamás bátya

Sokan nem értik, hogy ez a világraszóló találmány, a digitális pénz milyen problémákat okozhat az életükben és csupán a kényelmi funkciókat látják bele. Pedig, ha van valami, amivel tényleg világuralmat és teljes, totális szabadságvesztést lehet gyakorolni mindenki felett, az ez.

Kezdjük ott, hogy a pénznek mindig volt fedezete. A legkorábbi időszakban a nemesfémek, aztán jóval később Kissingerék kitalálták a 1970-es években, hogy a dollárnak legyen a Közel-Keleti olaj. Ez jól jött az emirátusoknak, hiszen semmit sem kellett tenniük a mértéktelen meggazdagodáshoz, csak engedni, hogy az amerikai olajcégek megnyissák a területükön a csapjaikat és kizárólag dollárért adniuk a fekete aranyat. Aztán Saddam Hussein, aki Amerika bábja, vagy, ha jobban tetszik szövetségeseként működött, és ebben a minőségében támadt rá a jenkikkel szembeforduló Iránra, rádöbbent, hogy amíg csak dollárért árulhat, addig sosem lehet önálló. Jött kósza ötlete, hogy euróért is eladja a nyersanyagot. Fel is lógatták érte látványosan, miközben azt hazudták róla, hogy diktátor és az iraki nép szomjazza a demokráciát, valamint tömegpusztító fegyvereket használhat bármikor. Az iraki háborútól kezdve Amerika rádöbbent, hogy a dollárnak elég fedezet az amerikai csapásmérő erő és az a terror, amit a világra gyakorol már a létével. Ezt húzta keresztül a 2022-es orosz támadás Ukrajna ellen, ami megmutatta, hogy Amerika már nem mindenhol képes beavatkozni erővel.

Mivel olajból az oroszoknak is korlátlan mennyiség áll rendelkezésére, ezért a világuralomra törekvő dollár tulajdonosainak nem elég biztosíték. Ők azt szeretik, ha monopol helyzetben lehetnek és akkor emelnek árat, amikor nekik jól esik. Ezért a ruszkik piacról történő kiszorítására elkezdték a világ elektromos autóra és a megújuló energiára történő átállítását. Jött a zöld ideológia és az eszetlen tempójú elektromobilizáció. Azonban ebben meg Kína jár az élen, így ez sem biztosít számukra teljes uralmat a piacok felett. A digitális- és a számítástechnológia az egyetlen, amiben meg tudták őrizni a világelsőségüket. Ezért ezen a területen fogják a dollárt indítani, eséllyel.

Ma már mindenkinek van bankkártyája, így nem tűnik nagy és végzetes lépésnek a készpénz leváltása. Csakhogy! A jelenlegi virtuális pénznek van némi készpénz alapja, illetve a gyökerei a korábbi bankhálózatok hagyományos működésére nyúlik vissza, ahol a fizetést vissza lehet származtatni a készpénzre. Ha nehezen is, de egy milliárdos, vagy bárki kiveheti a pénzét papíralapon is. Ha beköszön a digitális pénz kora, ez már nem lesz megtehető.

Amennyiben nem lesz készpénz, akkor a pénz fizikai valójában megszűnik, azaz nem lesz megfogható, de utánkövethetővé válik. Ez a lényeg. A pénz virtuálissá tétele olyan, mint egy játék. Ha feltöri a heckekker, akkor ugrik az egész. De nem a heckerek jelentik a legnagyobb problémát, hanem a tulajdonosai. Ki fogja nekünk ezt a semmiből, a semmivel fedezett pénzt ráírni a számlánkra? Látszólag a bank, de ekkor már bankra nem lesz szükség, csak egy szerverre, ami bárhol lehet a világon. A szerver tulajdonosai pedig megszabhatják a pénz paramétereit. Tehát, nagyon egyszerű programok lévén szabályozhatják a jóváírását, ergo limiteket állíthatnak be rajta, pl. lejáratot vagy mennyiségi plafont, illetve köthetik a közösségi oldalon történő viselkedéshez a saját tulajdonú fizetőeszközünk használatát.

De kik lesznek a digitális pénzelőállító szerver tulajdonosai? Hát, ez az! Jelenleg ezért folyik az ukrajnai és izraeli világháború. A dollár tulajdonosai nagyon szeretnének azok lenni, hiszen az ingyen élet és a mértéktelen hatalom forrása a csúcsszerver birtoklása. Ergo, nem a világ lakossága fogja demokratikus úton megválasztani ezt a hatalmat, hanem erővel lesz megszerezve háborúk folyamán. Aki így szerzi a felhatalmazást annak a jelleme is ilyen. Semmi jóra nem számíthatunk, ez egy fehérgalléros maffia hálózat lesz.

A virtuális pénznek nem lesz fedezete, azaz lesz, a totális kontroll. Aki megszerzi felette az uralmat, annak a markába kerül mindenki. Ezért az uralkodó néhány pénzembernek – Black Rock, Vanguard tulajdonosai – megéri megcsinálni. Az elektronikus pénz már nem szabad, azaz nem adható, cserélhető, hanem névhez kötött és a szerverhez. Nem tudsz hozzáférni. A saját tulajdonod felett nem lesz hatalmad. Ha a szerver csak két opciót ajánl, akkor abból kell választani és ha te egy harmadik, ötödik vagy századik opciót szeretnél, akkor az nem lesz. Így azonban nem pénz, hanem egy osztályzási rendszer, egy kredit, aminek az útja folyamatosan követhető, megfigyelhető, blokkolható, a tulajdonosai által manipulálható és megkerülhetetlenül be tudnak avatkozni.

A „pénztárcádban” ketten lesztek, te és a láthatatlan hatalom, akivel minden tranzakciónál és vásárlásnál jóvá kell hagyatni mindent. Ha ő nem járul hozzá, vagy eleve nem engedi, kizárja azt a lehetőséget, akkor nem fogsz hozzáférni semmilyen úton. Például, nem adhatsz úgy kölcsön a saját gyermekednek, hogy ne vennék észre. Ha letiltják a kölcsön intézményét magánszemélyek között, akkor csak a központi „banktól” vehetsz fel, ha adnak. Ha nem, akkor nem.

A társadalmi kredit felbontja az államszerkezetet, hiszen innentől nincs szükség államokra, hanem ennek a rendszernek a tulajdonosai válnak a Föld uraivá, a világállammá. Csak az erőszakszervezetek maradnak meg, hogy fenntartsák az uralmat, a diktatúrát, ami ezzel jár. A jogrendszert is átveszi az elektronikus pénz, hiszen a digitális megfigyelésen keresztül pontosan látnak mindenkit a közösségi médián és a kredit áramláson keresztül, így csak az számít majd komoly bűnnek, ha az uralom ellen vétesz, de azt mindenképpen leverik rajtad. Figyeld meg a jelenlegi jogrendszert, az állami tartozásokat – adó, parkolási díj, áfa – mindenképpen befizettetik veled, de, ha a szomszédoddal van bajod, egy másik emberrel vagy céggel, akkor azt intézd te, vagy sikerül vagy nem alapon. Az egyéni sérelem sosem számít, míg az állami bevételek fontosak, hiszen abból húzzák le államadóság címen a dollártulajdonosok a saját részüket. Az elektromos kredittel fel fog erősödni ez a tendencia, az állam kihagyható, közvetlenül a központi „bankra”, azaz a szerverre lesz rákapcsolva mindenki, ahogy most is a iPhone-oknál. (Az iPhone nem szabad platform, nem tudsz róla egyszerűen másolni, adatot cserélni, mint a kétezres évek elején a telefonokon. Rá kell kapcsolódni az iTuneson keresztül egy központi szerverre, ami lemásolja az adataidat és minden rejtett dolgodat, amihez csak neked lenne közöd. Egy szerver mindenek felett, kihagyhatatlanul. A technológia már kész.)

Sőt, az elektromos autókkal és a tömegközlekedés szabályozásával még fizikai korlátozást is zökkenőmentesen be tudják vezetni. Ha azt akarják, hogy pl. a magyarok ne hagyhassák el a területüket, akkor nem tudják majd elhagyni, mivel az elektromos autót a GPS-én keresztül leblokkolják, a fizetőplatform meg nem fogadja el a tranzakciót. Ügye, milyen egyszerű?

Beindul a teljes kasztosodás. Ha, abba a kasztba kerülsz, ahol tilos a külföldi vagy belföldi nyaralás, akkor többet nem engednek erre költeni, azaz pl. nem nyaralhatsz.  Hiába vagy kis porszem, aki nem árt a hatalomnak, nem fog mentesíteni a hatásától. Például, tegyük fel Magyarországon százezer forintot meghaladó jóváírást nem engedélyeznek. Hiába adja el valaki a lakását milliókért nem fogja tudni csak felár ellenében megkapni a neki jogosan járó pénz egy részét. Ez már manapság is van, de csak nálunk. Tehát a pénzt már most is kontroll alatt tartják és zsarolnak, meglopnak a leadózott tulajdonodból, de ha ez elektronikussá válik, akkor még azt is beállíthatják, hogy mondjuk két hónap múlva törlik a megtakarításod negyedét, felét vagy az egészet. Ha a virtuális profilodból kiderül, hogy nem a globalistákal szimpatizálsz, akkor akár külön büntetőköltségeket vethetnek ki rád, személy szerint. De, ha a rendszer már működik, akkor meg mindegy kivel vagy, akkor is korlátozni fognak, mert nem tartozol közéjük. Minél több korlátozott személy lesz, nekik annál nagyobb a hatalmuk. Korlátozhatják a felhasználási területet pl. országon kívül nem fogsz tudni fizetni, semmivel. A béredet nem kapod meg a hónap folyamán, mert … csak, vagy nem annyit, amennyi jár, hiszen abban a hónapban többet cigiztél munkaidőben és elnyújtottad az ebédszüneteidet vagy megöregedtél és gyengébb a teljesítményed. Az lesz az érdeke a kifizetőnek, hogy minél több fogást találjon rajtad.

Mindössze két kaszt lesz, akikre nem érvényesek a korlátozások és akikre igen. Te melyikbe fogsz tartozni? Ezért mondogatja Klaus Schwab, hogy "nem lesz semmid", mert az elektronikus kredit bevezetése után egy gombnyomással elvehetik a magántulajdonodat, amit majd visszabérelhetsz tőlük horror áron. Neked semmid nem lesz, de nekik? Mindent ellopnak és mindenért fizettetni fognak. Ennél nagyobb üzlet létezik? Ráadásul monopol helyzetbe kerülnek és addig emelik az árat ameddig akarják, te meg kifizeted vagy véged.

Ez a rendszer azzal jár, hogy túlszabályozottá teszik a jogot és szinte mindenért büntetést, levonást fogsz kapni. Mindezt azért, hogy olyan helyzetbe kényszerítsenek, ami nekik megéri és amiben kiszolgáltatottabb vagy mint valaha. Elveszik az önállóságodat. Ha a robotok és automaták üzemeltetési költsége emelkedik, akkor visszakényszerítenek a futószalag mellé, éhbérért. Ha mégy kapsz kreditet, ha nem még azt is elveszik amid van. Nem tehetsz semmit. Nem veheted ki készpénzben és nem futhatsz vele világgá, mivel a neved és a hozzáférésed náluk lesz.

Ha írsz egy nekik nem tetsző cikket, akkor kiéheztetnek és még a családtagjaidon keresztül is megzsarolhatnak, tudják a nevüket és minden tranzakciójukat látják, sőt, a szerveren keresztül tilthatják. Ha beszólsz a főnöködnek, akár jogosan, akár nem, kapod a korbácsütést, mint a rabszolgatartó társadalomban, csak itt levonás formájában. Ha elmenekülsz a rád kényszerített háború elől, ahogy most az ukránok, akkor rövid úton elérnek és vagy visszakényszerülsz meghalni a frontra vagy ott helyben halálra éheztetnek. Mivel nem lesz megtakarításod, hiszen elvehetik azonnal, és mindenkit a környezetedben anyagilag blokkolhatnak, végeznek veled rövid úton úgy, hogy a kezüket sem kell bevérezni. Tömegesen megtehetik, hiszen semmiféle ellenszer nem lesz az emberek kezében, senkinél nem fognak tudni reklamálni vagy nincs ki ellen lázadni. Az államot lebontották, nincs jogrendszer, nincsenek társadalmi védőmechanizmusok csak szabályok és kötelezettségek.

Ebből következően már nem kell a demokrácia sem, hiszen nincs kit megválasztani. A világ urai állandósulnak, innen már nincs hová korlátozni az emberiséget, senkinek sem lesz tőkeereje csak nekik. Megvalósul az Új világrend, a nagy terv, amit évszázadok óta dédelgetnek. Lehet, hogy a látszat megmarad és lesz egy arc, ahogy az 1984-ben, de, hogy azt az AI generálja, vagy valóságos, létező ember lesz-e, nem fogjuk tudni.

Belegondoltál abba, ha elektronikus pénz lesz, a világ bármely pontján utolérnek és nem tudsz menekülni? Hiába utazol Ausztráliába vagy a Holdra, mindenhol megkapod a büntetést, a korlátozást és mindenhol anyagilag ellehetetleníthetővé válsz? Az elektronikus pénz csak globálisan működik, úgy, ha mindenhol egyforma. Tehát, a bevezetői mindenképpen világhegemonok lesznek. Megbízol a bankártársadalomban ennyire? Azokban, akik az ukrán termőföldért, Oroszország feldarabolásának szándékával milliónyi életet is képesek gátlástalanul elvenni? Azokban, akik a dollár uralmát két Világháborúban erősítették meg? Akik azt hazudták Szaddamról, hogy tömegpusztító fegyverei vannak és akik felakasztatták? Akik nem engedik az EU-nak, hogy kifizessék nekünk a járandóságunkat piacaink átengedéséért, a vámjaink eltörléséért? Tényleg bízol a lojalitásukban?

Ne feledd, az elektronikus kreditpénz nem lesz a tiéd, nem lesz felette hatalmad és nem lesz hozzá teljes jogod. Csak a készpénz az, ami felett te rendelkezel.

A bejegyzés trackback címe:

https://felhom.blog.hu/api/trackback/id/tr8618366551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása