Felhő

Felhő

9/11 – Az igazi konteo

2021. szeptember 10. - Tamás bátya

Ma már pontosan tudjuk, hogy a szaud-aráb Oszi Afganisztánból, 10 évre előre tervezve, alvó ügynökökkel megtámadta az Egyesült Államokat utasszállító repülőkkel és lerombolta az ikertornyokat. A fizika törvényeit és az emberi felfogóképesség határait meghazudtoló módon – az összes titkosszolgálatot kijátszva, a hivatalos verzió alapján. Előkerült Mohamed Atta útlevele sértetlenül, a füstölgő, hegy méretű törmelékhalmaz tetejéről (!). Azóta rendszer, hogy a merénylők mindig magukkal viszik az útlevelüket, vagy a személyijüket, amit a merénylet helyszínén hagynak vagy a taxi hátsó ülésén, ahogy a Charlie Hebdo esetén is. A hatóságok és média pedig azonnal rájönnek, hogy azok a merénylőké.

Nem hangzik ez egy kicsit abszurdnak? Nem különös, hogy a közoktatás nélkül felnövő Afgánok háborút provokálnak a világ legerősebb hadseregével rendelkező világhatalommal? Egyáltalán, tudták a kecskepásztorkodásból élők, hogy van ilyen a világon? Ha tudták, akkor miért támadtak egy mamutra, ami a Föld nevű bolygó másik oldalán található, nincs kölcsönhatásban a saját világukkal? Mit vártak ettől és mit értek el vele, azaz mi volt a céljuk?

Nem lehet, hogy fordítva van? Az Usának volt célja és szüksége erre a konfliktusra? Amerika gazdasága hadigazdaság, 1910 óta alig volt háborúmentes időszaka (https://hu.wikipedia.org/wiki/Az_Egyes%C3%BClt_%C3%81llamok_h%C3%A1bor%C3%BAinak_list%C3%A1ja#20._sz%C3%A1zad). A fegyvereladás itt létkérdés a gazdasági csőd elkerülésének szempontjából. Egy békeidőszak egyenesen katasztrófa, ezért nem lehetett sokáig elviselni a nyugalmi állapotot a hidegháború befejeztével. A 2000-es évek elejére gazdasági válság alakult ki, amivel G. W. Bush is tisztában volt.

Az Ami nemzeti jövedelem óriási részét a fegyver és hadiipar teszi ki, valamint kiszolgáló ágazatai. A lőszer, az élelmezés, a felszerelés, az infrastruktúra kiépítése mind, mind zsíros üzlet, nem beszélve a hadisarcról. Közben exportálják a társadalmilag kevésbé értékelhető réteget – közkatonának nem kell semmiféle képesítés – és feláldozzák őket saját gazdagodásuk oltárán. A profit haszonélvezőinek nem fáj hőst is kreálnak az elesőkből, ami mérhetetlen cinizmus, amikor teljesen és totálisan ártatlan embereket végeztetnek ki velük, tömegesen.

Azt sem árt tisztázni, hogy minden társadalmi és politikai rendszernek vannak haszonélvezői, azonban ez Amerikára fokozottan érvényes. Itt szakadt szét a társadalom leglátványosabban. Létezik egy mélyállam, a deep state, akik mindig és minden áron hasznot húznak a folyamatokból, míg a társadalom fizeti a cehet. Erre jó példa a 2008-as világválság, aminek az lett a vége, hogy a bankok okozta veszteséget a költségvetésből pótolták. Magyarán, egy magáncég belső sikkasztását, privát piaci veszteségét nem börtönnel honorálták, hanem egy vállrándítással és még ki is csengették a könyvelési hiányukat.  Ezt hívják gazemberségnek. Úgy turkálhatnak a kasszában, mások pénzében is, annyit vehetnek el, amennyit akarnak. Mielőtt valaki megkérdezné, hogy lehet ez, nyilvánvaló, hogy a pénzintézetek bedőlését az egész gazdaság megszenvedné, ezért zsarolási helyzetben vannak.  Vissza is élnek ezzel, ahol tudnak.

A mélyállam létezésének bizonyítéka Bidenben is megtestesül. Biden egy szenilis, demens vénember, akire egy normális polgár nem szavazna. Vlagyimir Csernyenko jut róla eszembe, aki néhány napig volt az Szovjet Kommunista Párt főtitkára, azt se értette hová került, mielőtt meghalt. Joe nem döntésképes, bizonyítottan korrupt, hiszen Ukrajnában művelt ügyeiről mindenki tud, aki kicsit is tájékozott. Vagy ott az Obama jelenség. Barack egy napig nem dolgozott sehol, mégis egy 30.000.000 $ értékű szigeten tengeti mindennapjait, annak fenntartási költségeivel együtt. Vajon kinek és milyen szívességet tett mindezért?

A Kínai Kommunista Pártban legalább a valódi hatalom gyakorlói ülnek. Ott a főtitkár igazi döntéshozó, míg az amerikai demokráciában a látható legfelsőbb szint is csak báb. Ebből a szempontból a kínai kommunisták tisztességesebbek, mint a kapitalisták, ahol nem lehet megtudni, hogy kinek lesz a jó még jobb.

Jelenleg a National Geographic-on sugároznak egy sorozatot az eseményről, amiben profi módon manipulálják az embereket. Könnyes sztorik hangzanak el az áldozatokról valamint a túlélőkről, de az elkövetők személyével kapcsolatban szinte semmi. Hogy miért? Mert egyre nyilvánvalóbb a hazugság, hiába sikerült rásütni a valóságra, hogy konteo. Az NG dokumentum sorozatának valójában nincs egyéb célja, mint hogy igazolja, az USA mindig jogosan mészárol ártatlan embereket a jó ügy, a „demokrácia” érdekében. (Egyébként, miért kell a világon mindenhova demokrácia? Talán, mert a „demokraták” megvásárolhatók?) Ha legközelebb is ez történik, ne legyen semmi kétségünk, hiszen jó ügyért véreznek el milliók. Másrészt, most, pillanatnyilag úgy kívánja a háttérszervezet, hogy a Közel-Keleti országok és az Iszlám ne kerülhessenek kritizálásra, amikor ezekkel a szerencsétlenekkel akarják betelepíteni egész Európát. Nehogy párhuzamot keressen a lakosság. Ezért újra kell forgatni a múltat és egyre jobban elhallgatni a kezdeti dezinformációt. Ebből is látszik, hogy a történelem, a múlt képlékeny és valakiknek az érdekeihez igazítják folyamatosan. De ez kiknek az érdeke, mert az amerikai nemzetállamnak biztos nem.

De lássunk egy igazi összeesküvés-elméletet. Egy szaudi milliárdos fia úgy dönt, hogy minden eszközzel legyőzi az Egyesült Államokat. Hogy miért ezt a célt tűzte ki maga elé? Mert, csak. Miért akkor? Ki tudja. Aztán Afganisztánból, 10 évre előre eltervez egy merényletet, amivel valójában semmiféle hatást, legalábbis előnyösen kihasználhatót, nem vált ki önmaga, önön társadalma, vallási közössége részére, sőt! Előre látható, lenne, hogy az ellenkezőjét éri el vele. Azért egy évtizeddel korábban alvó ügynököket küld a helyszínre, akik addig alszanak, hogy az utolsó két hétben ülnek csak kétüléses Cessnára. Majd, profin megtámadják vele az ikertornyokat. Aki ült már szimulátorban, az tudja, hogy egy kis sportgép és egy utasszállító vezetése között akkora a különbség, mint egy bicikli és egy nyolckerekű kamioné között. Gyakorlatilag semmi hasonlóság. Aztán bravúrosan akkor találják el az épületeket tökéletesen, amikor egy csomó kamera már előre várja. Minden szögből megörökítik. Mekkora véletlen! A repülő becsapódásra méretezett és ultra erős tüzeknek is ellenálló, azbesztezett, óriás acélváz pedig egy óra alatt önmagába roskad, ahogy sosem viselkedne valójában. Közben a Pentagonba, ami utasszállítóval eltalálhatatlan, becsapódik valami, aminek a roncsait sosem találják meg. Egy szárnyas rakétáét nem is lehet. Különös módon erről meg nincs felvétel, de még a megfigyelő rendszereken se. Nahát! Aztán fél nappal később ugyan így ledől a kisebb 7-es épület, ami a szomszédban állt és meg sem közelítették a gépek. Kérdezem, nem logikusabb, ha ezt helyben szervezik és a végén rákenik az arabokra?

Az önmerényleteknek, ürügyteremtésnek komoly hagyománya van a történelemben. Már Néró is alkalmazta a dezinformációt, rágalmazást, ráfogást. De korábban a görögök is megteremtették Minotaurusz legendáját, amivel a minoszi kultúra elleni, gazdasági téren kibontakozó harcukat igazolták. Vagy a trójai háború, ahol Szép Heléna vált ürüggyé az ókori világ egyik leggazdagabb városának kirablásához. De ne gondoljuk, hogy a XX. század mentes volt a meséktől. Az Államok azzal az ürüggyel avatkozott az I. VH-ba, hogy német U hajók elsüllyesztették a Lusitánia utasszállítót (utasszállító!!!)  Az incidens után egy évvel döbbent rá az USA, hogy meghalt 3000 állampolgára (3000!!!) és döntött a hadba lépés mellett. De miért nem azonnal? Másrészt a német külügyminisztérium mindent megtett diplomáciai úton, hogy a hajót ne küldjék háborús övezetbe. Még hirdetéseket is feladtak, hogy életveszélyes jegyet vásárolni az óceánjáróra, nem beszélve arról, hogy véletlenül hadianyagot is csempésztek az angoloknak, ezért robbant akkorát, mint egy lőszerraktár. A II. VH folyamán az amerikai elhárítás első dolga volt feltörni a japán rejtjelezést (A „Purple” fedőnevű japán diplomáciai kódot az amerikai hírszerzés már 1940 nyarán feltörte. A Magic dekódoló készülék segítségével ettől fogva minden, a tokiói külügyminisztérium és a washingtoni japán nagykövetség közötti üzenetváltást el tudtak olvasni.). Valahogy Pearl Harbor-t mégis elfelejtették értesíteni arról, hogy támadás fogja érni (Sztalin japán ügynöke Zorge is megerősítette a jövendölést).  Azért véletlenül az anyahajók nem állomásoztak a helyszínen csak az elavult technológia, a csatahajók. A vietnámi háború a Tonkini öbölben lezajlott incidenssel kezdődött, 1964-ben.

„Azt, hogy a hadsereg enyhén szólva is szándékosan eltorzított információkkal látta el a politikai döntéshozókat, már a hatvanas években is rebesgették, de a mindent elsöprő bizonyosságra akkor kerül sor, amikor 2005 végén az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (National Security Agency) irattárából előkerül pár korabeli, lejárt titkosítású jelentés, amelyekről a New York Times cikket is írt. Ezekből egyértelműen kiderül, hogy a második incidens idején vietnami erők nem is tartózkodtak a térségben, s az elsőt is az amerikaiak provokálták – amit máskülönben a vietnamiak negyven éve hangoztattak, de senki nem hitt nekik. Legalábbis Washingtonban nem.”

A 2003-as II. Öbölháborúban nem létező tömegpusztító fegyvereket kerestek Irakban. Toni Blair be is vallotta töredelmesen évekkel később, amikor már nem volt köze a politikához. Abban az Irakban, amit 911-el kapcsolatban támadtak meg. De mi köze volt Iraknak, az iraki államnak és nemzetnek az Afgán támadókhoz? Semmi. Kellett az ingyen olaj, ehhez meg az ürügy. Százezrek életét áldozták be gátlástalanul a nem létező háttérerők, hiszen ez semmivel sem tette könnyebbé, jobbá az amerikai átlagpolgárok életét. Sőt! Rengetegen elvesztették családtagjukat vagy szenvednek azóta is poszttraumás stressz-szindrómában.

Az itthoni reakciókat figyelve érdekes pszichés reakcióra lettem figyelmes. Értelmiségi emberek még mindig kitartanak a világ legpofátlanabb konteója, a hivatalos változat mellett. Sokan kifejezetten idegesek lesznek a témától. Miért? Félnek szembenézni az igazsággal. Tartanak attól, hogy kiderül, a politikában vannak tisztességtelen játékosok. Sőt! A mintaállamnak kikiáltott Jueszé nem más, mint egy ócska bábszínház, valójában politikai terroristák és maffiózók gyülekezete. Az, ami ott történik az abszurdítás csúcsa. A mintaállam mindenki létbiztonságát fenyegeti, a hívőét is. Ezért, ha becsukja a szemét, talán minden jóra fordul. De nem. A hit nagyon erős megtartó tényező, még ha nem is valljuk be önmagunknak. Ettől függetlenül hinni önmagában nem elég. Gondolkozni is kell.

Bréking: 

Putyin azzal fenyegetőzik, hogy nyilvánosságra hozza a 9/11-es támadás műhold – felvételes bizonyítékait: miszerint az akkori amerikai kormány koordinálta a „terrortámadást”:
https://informatialibera.ro/hu/pravda-putyin-azzal-fenyegetozik-hogy-nyilvanossagra-hozza-a-9-11-es-tamadas-muholdafelveteles-bizonyitekait-miszerint-az-akkori-amerikai-kormany-koordinalta-a-terrortamadast/?fbclid=IwAR3RdVCboRbB66QcvhoCez51QzSG2wSu3lHShE25415flxc6rK5ge7zSKs4

Fájdalmas Megtévesztés - Painful Deceptions 9/11 = Teljes Film Szinkronnal:
https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg

A bejegyzés trackback címe:

https://felhom.blog.hu/api/trackback/id/tr9716684238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása